Eva Caldú Amat va néixer l’agost de 1976.

Va llicenciar-se en psicologia. A mesura que s’anava formant en aquest extens camp va anar-se interessant cada cop més per l’educació emocional i el creixement personal. Va ser aleshores quan va anar focalitzant els seus estudis en teràpia Humanista-Existencial. Ha portat ha terme la seva tasca en escoles de primària i en centres privats d’adults. Creu en l’ésser humà, com a ésser lliure, responsable de les seves decisions i accions, alhora que capaç de trobar el seu camí. Quan va arribar la maternitat, el setembre del 2012, va decidir dedicar-se totalment a la criança del seu fill. Quan va voler reincorporar-se al món laboral, l’escenari professional havia canviat força a causa de la crisis econòmica. A partir d’aleshores va crear la pàgina Web de coaching, coneix-te.com, actualment fora de servei i transformada en un blog: https://coneixteblog.wordpress.com/

Somiadora de mena, actualment, dedica part del seu temps a inventar realitats fictícies, que esdevenen reals, encara que sigui per una estona. Li apassiona crear histories, endinsar-s’hi, posar-se en la pell de diversos personatges, omplir de nous mons les pàgines en blanc. Plaer que compagina amb la màgica aventura d’acompanyar el seu fill.

Autora de Halima (conte d’educació emocional, infantil/juvenil) publicat per Omniabooks i diversos contes per adults (contes per reflexionar), a l’espera que pròximament puguin veure la llum. Projecte que comparteix amb la il·lustradora Montserrat Batet.