L’HOME DE LES CABANES

«L’home de les cabanes» pretén ser un petit homenatge a Josep Pujiula, el qual, durant quaranta-cinc anys de la seva vida, va anar construint, desconstruint i reconstruint el parc de Cal Sis Rals o Parc de les cabanes d’Argelaguer (cabanes de fusta, laberints, torres altes, fonts fetes de formigó i altres materials reciclats).
Es tracta d’una història mig fictícia i mig verídica en què una nena, casualment, junt amb la seva família, descobreix el parc. Al llarg del relat es van enllaçant les vivències personals de la nena amb l’obra d’en Pujiula, que s’ha inclòs dins l’anomenat «art brut». Al llarg de la vida de la protagonista hi ha unes quantes visites casuals al parc, que justament coincideixen amb els canvis més importants que s’hi desenvolupen.


HALIMA

Ja ha sortit el llibre infantil/juvenil “Halima. Un relat sobre les emocions”. Forma part d’un projecte que comparteixo amb la Montserrat Batet.
Està basat en la història d’una nena marroquina de 9 anys, que arriba a un petit poble de Catalunya. Narra els conflictes que sorgeixen entre la Halima i els seus companys/es d’aula (una realitat sovint present, alhora que, controvertida).
L’essència del conte són les emocions, que es tracten dins dels prejudicis culturals.
Punts de venta i més informació a: Omniabooks
halima